ایمپلنت دیجیتال

ایمپلنت دیجیتال به روش های جدیدتر درمان ایمپلنت دندانی اطلاق می شود که در آن از آخرین فناوری ها در مراحل مختلف ایمپلنت استفاده می شود. به طور کلی هرچه تجهیزاتی که برای کاشت ایمپلنت استفاده می شود پیشرفته تر باشد، درمان برای بیمار آسان تر است. علاوه بر این، ایمپلنت دیجیتال دارای مزایای دیگری نسبت به درمان سنتی ایمپلنت است.

ایمپلنت دیجیتال چیست؟

ایمپلنت دیجیتال یک روش درمان ایمپلنت دندان است که از تجهیزات و تکنولوژی جدید در مراحل مختلف خود برای دستیابی به نتایج سریعتر، دقیق تر و آسان تر استفاده می کند. برخی از مطب ها یا کلینیک ها ممکن است به تمام این فناوری ها مجهز باشند، در حالی که برخی دیگر فقط یک یا چند مورد دارند. رایج ترین فناوری های ایمپلنت دیجیتال عبارتند از:

  • اسکن دیجیتالی دهان (قالب گیری دیجیتالی) به جای قالب گیری با خمیر دندانپزشکی

بسیاری از ما قالب گیری دندان با پلاستیک را تجربه کرده ایم. برای برخی، این تجربه ناخوشایند است زیرا مستلزم آن است که دهان را برای مدتی باز نگه دارند و وجود خمیر بزرگ در دهان را برای چند دقیقه تحمل کنند. بو و طعم آن برای برخی ناخوشایند و برای برخی دیگر حجم زیاد آن باعث ناراحتی یا آروغ زدن می شود.

این مشکل اکنون به لطف قالب گیری دیجیتال حل شده است. با این روش دیگر نیازی به خمیر نیست، بلکه دهان شما با دستگاه دیجیتال اسکن می شود. تصاویر به دست آمده بلافاصله به کامپیوتر ارسال می شوند. بنابراین متخصص پروتز می تواند به جای مدتی منتظر ماندن، بلافاصله کار ترمیم را آغاز

عکاسی دیجیتال

یکی دیگر از پیشرفت ها در زمینه دندانپزشکی، عکاسی دیجیتال است که در آن نیازی به گذاشتن فیلم در دهان نیست، بلکه عکس ها با دوربین دیجیتال گرفته می شوند. با این حال، این روش تصویربرداری برای همه موارد مناسب نیست و ممکن است همچنان به تصویربرداری از دندان به روش معمول نیاز داشته باشید.

دوربین داخل دهانی

دندانپزشک می تواند از دوربین های داخل دهانی استفاده کند و وضعیت تمامی دندان ها را به راحتی ببیند و همچنین ساختارهای داخل دهان را با دید وسیع مشاهده و آنالیز کند. دوربین داخل دهانی حاوی یک لامپ کوچک است که فضای داخل دهان را کاملا روشن می کند و تصاویر واضح و بزرگی از بیرون لثه ها، دندان ها و … ایجاد می کند. روی صفحه نمایش با این دوربین می توانید فیلم یا عکس بگیرید و آنها را برای فایل ذخیره کنید. از این روش برای تشخیص دقیق تر پلاک، حفره، بیماری لثه، ترک خوردگی یا شکستگی دندان، پرکردگی و سایر مشکلات دهان استفاده می شود. قبل از قرار دادن ایمپلنت، دندانپزشک باید از سلامت لثه و دندان های اطراف محل ایمپلنت اطمینان حاصل کند تا موفقیت درمان به خطر نیفتد.

مدل سازی کامپیوتری سه بعدی

برای جراحی ایمپلنت دندان از راهنمای دیجیتال جراحی استفاده می شود. این راهنمای جراحی با استفاده از مدل سازی کامپیوتری سه بعدی برای تعیین وضعیت استخوان و عصب در محل کاشت به دست آمده است. با این اطلاعات، دندانپزشک قادر است روش جراحی را به طور دقیق برنامه ریزی کند و آن را با حداقل برش انجام دهد. هرچه برش جراحی کوچکتر باشد، دوره نقاهت کوتاهتر است و درد کمتری احساس خواهید کرد. یک راهنمای جراحی دقیق روی دندان ها قرار می گیرد تا اطمینان حاصل شود که هیچ آسیبی به بافت های مجاور وارد نشده و عصب آسیب نمی بیند. راهنمای جراحی اجازه می دهد تا عمل جراحی با دقت زیادی انجام شود 

مزایای ایمپلنت دیجیتالی چیست؟

همانطور که گفته شد در ایمپلنت های دیجیتال برای افزایش دقت درمان از دستگاه های پیشرفته استفاده می شود. به عنوان مثال، هنگامی که از راهنمای جراحی استفاده می شود، برش به حداقل می رسد و مزایایی مانند کاهش درد و خونریزی و دوره نقاهت کوتاه تر را به همراه دارد. به طور کلی، مزایای ایمپلنت دیجیتال به شرح زیر است:

دقت پردازش بیشتر

کاهش درد و ناراحتی بیمار

سرعت فرآیند پردازش را افزایش دهید

سهولت در ذخیره سازی تمامی اطلاعات و داده ها، نگهداری و ارسال فوری آن ها

ایمپلنت دیجیتالی برای چه کسانی مناسب است؟

کاشت ایمپلنت دیجیتال مانند کاشت ایمپلنت های معمولی مستلزم وجود شرایط مناسب است. شرایط کاشت ایمپلنت دیجیتال هیچ تفاوتی با ایمپلنت معمولی ندارد و هر فردی که بتواند روش کاشت معمولی را با موفقیت انجام دهد می تواند ایمپلنت دیجیتال را نیز کاشت کند. این شرایط عبارتند از:

استخوان کافی و با کیفیت در محل ایمپلنت داشته باشید یا در صورت توصیه دندانپزشک پیوند استخوان را انجام دهید

سلامت دهان و لثه

سلامتی در زمان جراحی (به عنوان مثال، اگر دیابت دارید، بیماری شما باید قبل از جراحی تحت کنترل باشد)

چند هفته قبل از عمل تا چند هفته بعد از عمل سیگار را قطع کنید

توانایی رعایت اصول بهداشت دهان و دندان 

هزینه ایمپلنت دیجیتالی چقدر است؟

اگر می خواهید ایمپلنت دیجیتال قرار دهید، باید از همان مرکز بخواهید که هزینه هر مرکز را بداند، زیرا هزینه ها بسته به محل کلینیک، تخصص دندانپزشک و تجهیزات مورد استفاده متفاوت است. به طور کلی هزینه ایمپلنت دیجیتال تفاوت زیادی با ایمپلنت معمولی ندارد

رزرو نوبت آنلاین

YYYY slash MM slash DD

اطلاعات نویسنده