اگر میخواهید یک بهترین متخصص ایمپلنت در الهیه پیدا کنید باید یکسری نکات را توجه نمایید . در ادامه این نکات را ذکر کرده ایم.

ایمپلنت دندان توسط بهترین متخصص ایمپلنت در الهیه

ایمپلنت فیکسچر فلزی است که از طریق جراحی به استخوان فک شما در زیر لثه بسته می‌شود و می‌توان دندان‌های مصنوعی را روی آن نصب کرد. این ایمپلنت‌های فلزی در واقع از طریق انسداد استخوانی به استخوان شما متصل می‌شوند. این فرایند پشتیبانی پایداری را فراهم می‌کند که می‌توانید در حین غذا خوردن و صحبت کردن به آن اعتماد کنید.

چند نوع ایمپلنت دندان وجود دارد؟

چند نوع ایمپلنت دندان وجود دارد؟

دو نوع اصلی ایمپلنت وجود دارد که متخصصین توصیه می‌کند:

اندوستال و ساب پریوستال.

فرایند ایمپلنت که برای شما مناسب‌تر است به اندازه، شکل و سلامت استخوان فک شما بستگی دارد. متخصص دندانپزشکی شما می‌تواند بهترین توصیه را ارائه دهد.

ایمپلنت

ایمپلنت اندوستال

ایمپلنت‌های اندوستال سیلندرهای تیتانیوم (پیچ) یا تیغه‌هایی (فلز پهن و مسطح) هستند که با جراحی در محل دندان‌های از دست رفته در استخوان فک شما قرار می‌گیرند. طبق گفته آکادمی پریودنتولوژی، این ایمپلنت‌ها پرکاربردترین ایمپلنت‌ها هستند.

جراحان معمولاً حدود 4 تا 6 هفته فرصت می‌دهند تا استخوان شما به ایمپلنت انطباق شود و سپس اباتمنت (قطعه اتصالی که دندان‌های جدید به آن بسته می‌شود) در پیچ یا تیغه قرار گیرد. ممکن است زمان زیادی برای انتظار به نظر برسد، اما نگران نباشید شما همچنان می‌توانید؛ مانند معمول در طول این فرایند بخورید، بنوشید و صحبت کنید.

چگونه از ایمپلنت اندوستال مراقبت می‌کنید؟

به طور مرتب با خمیر دندان سیلیسی مسواک بزنید و به ناحیه اباتمنت ایمپلنت خود توجه ویژه‌ای داشته باشید. این به کاهش باکتری‌ها، کاهش التهاب کمک می‌کند و به شما کمک می‌کند از دندان‌های جدید خود راضی باشید.

ایمپلنت ساب پریوستال چیست؟

ایمپلنت‌های ساب پریوستال در بالای استخوان فک و زیر بافت لثه قرار می‌گیرند. از طریق استئواینتگراسیون، به‌مرورزمان به استخوان فک شما می‌چسبند. چند دلیل وجود دارد که متخصص دندانپزشک شما ممکن است آنها را نسبت به ایمپلنت‌های اندوستال که بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند توصیه کند. ممکن است از دست دادن استخوان در فک خود داشته باشید، یا شکل یا سلامت فک شما ممکن است از وارد کردن جراحی فلز مورد نیاز ایمپلنت اندوستال پشتیبانی نکند.

اگر تشخیص داده شود که ایمپلنت ساب پریوست بهترین گزینه برای شما باشد، دو روش وجود دارد که جراح دهان شما انجام خواهد داد. در طول اولین جراحی، خط لثه شما در نزدیکی ناحیه از دست دادن دندان باز می‌شود تا بتوان از استخوان فک شما قالبی ساخت. سپس از بخیه‌ها برای بستن برش تا مرحله دوم استفاده می‌شود، زمانی که ایمپلنت روی استخوان قرار می‌گیرد.

ایمپلنت ساب پریوستال برای چه کسانی مناسب نیست:

بهبود در تصویربرداری، پیوند استخوان و طراحی ایمپلنت باعث شده تا استفاده از ایمپلنت بیشتر شود. با این حال، هنوز شرایطی وجود دارد که این روش ممکن است مناسب‌ترین گزینه برای شما نباشد:

  1. استخوان فک شما به طور طبیعی از ایمپلنت‌های اندوستال پشتیبانی نمی‌کند.
  2. شما می‌خواهید از پیوند استخوان اجتناب کنید.
  3. شما سریع‌تر از روش‌های جایگزین دندان جدید می‌خواهید.
  4. شما می‌خواهید روند بهبودی سریع‌تری داشته باشید.

نحوه مراقبت از ایمپلنت‌های زیر پریوستال:

نحوه مراقبت از ایمپلنت‌های زیر پریوستال:

مثل همیشه، بهداشت دهان و دندان را به خوبی رعایت کنید و حتماً از دستورالعمل‌های ارائه شده توسط متخصص دندانپزشکی خود پیروی کنید. آنها ممکن است به شما توصیه کنند که برای مدت کوتاهی فقط غذاهای نرم بخورید و اگر سیگاری هستید، ممکن است از شما بخواهند که سیگار را ترک کنید زیرا می‌تواند اثرات نامطلوبی بر ایمپلنت‌های شما داشته باشد. متخصص دندانپزشک شما بخیه‌ها را پس از بهبودی از لثه‌ها برمی‌دارد و می‌تواند عفونت و رشد مناسب را در آن زمان بررسی کند.

هیچ راه حل یکسانی برای دندان‌های جایگزین وجود ندارد. بهترین فرد برای تعیین گزینه ایمپلنت دندانی که برای شما مناسب است دندانپزشک یا جراح دهان شما است. اما، اکنون که تفاوت بین دو نوع  توصیه شده را می‌دانید، بهتر است برای یک گفتگوی سازنده آماده شوید. هر سؤالی که پیش می‌آید را حتماً بپرسید تا بتوانید با دندانپزشک خود تصمیمی آگاهانه بگیرید. هر ایمپلنت دندان را که شما و متخصص دندانپزشکی‌تان انتخاب می‌کنید، امیدواریم که باعث رضایت شما شود.

عوارض جانبی احتمالی ایمپلنت دندان چیست؟

هیچ روش پزشکی یا دندانپزشکی بدون خطر یا عوارض جانبی بالقوه از جمله ایمپلنت دندان نیست. اگرچه ایمپلنت 95 تا 98 درصد موفقیت دارد، اما عوارض جانبی در برخی از بیماران رخ می‌دهد. اکثر آنها جزئی هستند و به راحتی قابل درمان هستند تا زمانی که در اسرع وقت با دندانپزشک خود تماس بگیرید. اگر به فکر کاشت دندان هستید، دانستن فواید و خطرات آن هوشمندانه است. در حالی که این موارد بسیار نادر هستند، عوارض جانبی و خطرات احتمالی ایمپلنت دندان هستند.

عوارض جانبی موقت

عوارض جانبی موقت با ایمپلنت‌های دندانی تعدادی از عوارض جانبی فوری هستند؛ اما با بهبودی برطرف می‌شوند و از بین می‌روند. این چیزها مورد انتظار است و دندانپزشک شما اگر آنها را تجربه کنید تعجب نمی‌کند.

  1. تورم در لثه و صورت که ممکن است تا 48 ساعت طول بکشد.
  2. کبودی پوست و لثه که ممکن است چند روز طول بکشد.
  3. درد و ناراحتی معمولاً بیش از دو هفته طول نمی‌کشد.
  4. خونریزی جزئی می‌تواند تا 24 ساعت طول بکشد.

دندانپزشک شما احتمالاً برای ناراحتی شما داروی مسکن تجویز می‌کند. اگر هر یک از این عوارض جانبی فوری بدتر شود یا به سرعت از بین نرود، می‌تواند نشانه عفونت یا مشکل دیگری باشد. شما باید در اسرع وقت با مطب تماس بگیرید.

عوارض رایج ایمپلنت‌های دندانی:

عوارض رایج ایمپلنت‌های دندانی:

عوارض جانبی رایج این روش از بین تمام خطرات و عوارض جانبی احتمالی ایمپلنت‌های دندانی، برخی از آنها شایع‌تر از بقیه هستند. هنوز هم به ندرت اتفاق می‌افتد، اما باید از احتمال آن آگاه باشید.

  1. عفونت محل قرار دادن ایمپلنت.
  2. آسیب به دندان‌ها، لثه‌ها یا رگ‌های خونی شما.
  3. آسیب عصبی که می‌تواند باعث درد، بی حسی یا سوزن‌سوزن‌شدن در لثه‌ها، دندان‌ها، لب‌ها یا چانه شود.
  4. مشکلات سینوسی معمولاً به دلیل بیرون زدگی ایمپلنت‌های دندانی در فک بالا به داخل حفره سینوس ایجاد می‌شود.

برای جلوگیری از اکثر عوارض جانبی، مهم است که تاریخچه پزشکی کامل خود را به دندانپزشک خود بدهید و همه داروهایی را که مصرف می‌کنید به او بگویید. این شامل داروهای تجویزی و بدون نسخه  و همچنین ویتامین‌ها و مکمل‌ها می‌شود. زیرا برخی از داروها با موفقیت ایمپلنت شما تداخل می‌کنند یا عوارض جانبی ایجاد می‌کنند که ممکن است پس از انجام جراحی ایمپلنت مشکلات دیگری ایجاد کند.

برخی از عوارض بسیار نادر هستند؛ اما در صورت بروز باید فوراً با دندانپزشک خود تماس بگیرید:

  1. ایمپلنت‌ های شل.
  2. لثه‌های متورم، قرمز و دردناک پس از بهبودی.
  3. بو یا طعم بدی که از ایمپلنت می‌آید.

شکست ایمپلنت دندان:

شکست ایمپلنت دندان بدترین نتیجه ممکن از جراحی ایمپلنت دندان شما شکست کامل ایمپلنت شماست. در برخی موارد، ممکن است بتوانید چند ماه دیگر دوباره امتحان کنید. هرچه بیشتر در مورد سابقه پزشکی خود با دندانپزشک خود در میان بگذارید و تمایل بیشتری به پیروی از دستورالعمل‌های دندانپزشک خود داشته باشید، کمتر احتمال دارد که این عوارض را تجربه کنید.

دلایل شکست ایمپلنت:

1.استخوان با ایمپلنت ترکیب نمی‌شود:

برای اینکه ایمپلنت در دهان شما محکم باشد و مانند دندان‌های طبیعی شما رفتار کند، باید به استخوان فک شما جوش بخورد. وقتی این اتفاق نمی‌افتد، ایمپلنت‌ها شل می‌شوند یا مشکلات دیگری را تجربه می‌کنند. بیمارانی که سیگار می‌کشند، پوکی استخوان درمان نشده دارند، الکل زیاد می‌نوشند یا دیابت کنترل نشده دارند، احتمال بیشتری دارد که این نوع از شکست ایمپلنت دندان را تجربه کنند.

2.شکستگی ایمپلنت:

شکستگی ایمپلنت زمانی اتفاق می‌افتد که  فشار بی‌رویه بر روی ایمپلنت وارد شود و باعث ترک خوردن یا شکستن آن شود. سپس ایمپلنت به طور کامل برداشته می‌شود و معمولاً یک ایمپلنت جدید می‌تواند چند ماه دیگر دوباره کاشته شود. اگر عادت شدید دندان‌قروچه را داشته باشید، شکستگی اتفاق می‌افتد. همچنین اگر ایمپلنت در نقطه اشتباه قرار داده شود، ممکن است رخ دهد.

عکس ایمپلنت در الهیه

نتیجه:

هر عمل دندانپزشکی یک یا دو عارضه جانبی دارد، اما اکثر آنها خفیف هستند و تقریباً بلافاصله از بین می‌روند. ایمپلنت دندان یک روش نسبتاً تهاجمی است، بنابراین جای تعجب نیست که تورم، درد و کبودی بخشی از بهبودی شما باشد. در بیشتر مواقع، اگر هر یک از این موارد را با هر شدتی تجربه کنید، دندانپزشک آنتی‌بیوتیک یا داروی ضد درد تجویز می‌کند.

اما سایر عوارض اغلب قابل پیشگیری یا اجتناب هستند. اولین قدم این است که یک دندانپزشک با کیفیت بالا پیدا کنید که اقدامات احتیاطی را انجام دهد. مرحله دوم این است که تمام آزمایشات، عکس برداری با اشعه ایکس و سؤالات را قبل از عمل انجام دهید. سابقه پزشکی کامل و تمام داروهای خود را به اشتراک بگذارید و سهم خود را برای به حداقل رساندن عوارض و عوارض جانبی عمل ایمپلنت دندان انجام دهید.

 

 

رزرو نوبت آنلاین

YYYY slash MM slash DD

اطلاعات نویسنده

نوشته‌های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.